top of page
DWb6-01_MIX_H-8-1200x800.jpg

Illóolajok

BT3A0217.jpg

Mik az illóolajok?

Ha valaha érezted egy virág illatát, akkor tapasztaltad az illóolajok aromás minőségét. Ezek a természetes, aromás vegyületek magvakban, szárakban, fakérgekben, gyökerekben, virágokban és egyéb növényi részekben találhatók. Az illóolajok természetes védettséget nyújtanak a természet kihívásaival szemben és nagy szerepet nyújtanak a beporzásban. Az illóolajokat évszázadok óta használja az emberiség az ételek ízesítésére, szépségápolásban, és az egészségügyi gyakorlatokban.

Hogyan használhatom az illóolajokat?

Az illóolajokat nagyon széles körben használhatod érzelmi és fizikai jóléted érdekében. Egyedülálló olajként, vagy összetett illóolaj-keverékként használahatók a három különböző alkalmazás közül:

Aromatikusan

Amikor illóolajokat párologtatunk, egyesek élénkítő, mások nyugtató hatásúak lehetnek. Az olajok párologtatásával a levegőt frissíteni és tisztítani is lehet.

 

Helyileg

Az illóolajok könnyen beszívódnak a bőrbe és biztonságosan használhatók helyileg.

 

Belsőleg

Néhány illóolajnak gazdag kulináris történelme van és használhatók táplálékkiegészítőként a célzott testi-lelki harmóniára, jó közérzetre.

Törekedj a tisztaságra! - ez a doTERRA mottója, amivel én maximálisan tudok azonosulni.

Biomérnökként fontos számomra a természet, annak tisztelete, erőinek tudatos, ésszerű alkalmazása. Ha már természetes megoldásokhoz nyúlunk, az igen is legyen garantáltan károsanyag mentes.

Gyógyszerkutatási szakemberként megtanultam, mit jelent az a szállóige, hogy " A szó ellszáll, az írás megmarad". Mondhat nekem bárki bármit, ha az az információ nincs bizonyítva, mindenki számára elérhetően publikálva, annak valóságtartalma bizony megkérdőjelezhető.

Három gyermek édesanyjaként különösen fontos számomra a garantált minőség, tisztaság, biztonság. Ezt megfejelve gyógyszeripari szemléletemmel, a természetes megoldások világában a doTERRA az első cég, amely meg tudott győzni engem arról, hogy ők ezeknek a kritériumoknak megfelelnek.

A dōTERRA szorosan együttműködik a vezető illóolaj-vegyészek és a termelők globális hálózatával, hogy kiválassza a megfelelő növényi fajokat, amelyeket ideális környezetben termesztenek, és a megfelelő időben gondosan betakarítanak. A növények aromás vegyületeit gyakorlott, nagy tapasztalattal rendelkező lepárlók nyerik ki és kémiai elemzés alá vetik, hogy biztosítsák a tisztaságot és a megfelelő összetételt. A dōTERRA CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű olajok jelentik a jelenleg elérhető legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatású olajokat a világon.

Az illóolajok igéretesek és izgalmasak is egyben, amikor a saját és családunk egészségmegőrzéséről beszélünk. Helyileg, belélegezve vagy belsőleg használva az illóolajok pozitív hatása határtalan.

Ha szeretnél többet tudni a fent említett illóolajokról, olvasd el blog bejegyzéseimet, csatlakozz ingyenes webináriumomhoz, vagy küldj üzenetet. 

Nagyon szívesen válaszolok a kérdéseidre. 

BT3A9992.jpg
1.png
Untitled design.png

Vásárlolj DoTerra Illóolaj Termékeket

A tiszta illóolajok forradalmasítják a családok egészségének kezelési módszereit. Kattints a gombra és vásárolj Doterra illóolaj termékeket. 

BT3A9985.jpg
bottom of page