top of page
letöltés.png

Könnyed gyermekágy jógával

A szülés utáni testi és lelki regeneráció támogatása a jóga eszközeivel. Testgyakorlatok, légzőgyakorlatok, relaxáció és életmód.

Egy videótár újszülött anyukáknak

Egy baba érkezése intenzív folyamat. Egy anya születése még intenzívebb lehet, és nem egyik napról a másikra történik. Minden születéstörténet más és más, minden Nő a saját útján válik anyává. A szülés utáni regeneráció támogatásával anyává válásod folyamatát is támogatod. Ne feledd: ha anya boldog, az egész család boldog.

Ez a videótár neked szól, ha:

Holding a Flower

Ez a videótár segít, hogy:

Biztonságban, kíméletesen támogasd tested regeneráló folyamatait.

Kimondottan a szülés utáni testi és lelki változások támogatására alkalmas könnyed jógagyakorlatok segítenek a regenerációban.

Megismerd a mellgyulladás megelőzésének alapjait.

A mellretétel alapjainak ismerete, és speciális, mellgyulladás megelőzésére szolgáló gyakorlatok segítenek.

Megtanulj pihenni, relaxálni.

Könnyed átmozgatások és relaxációs gyakorlat segít az ellazulásban.

Kapcsolódj babáddal.

A babajóga gyakorlatai segítenek babáddal való hangolódásban.

Amit a videótár tartalmaz:

11 db videót

5, 10, 20 perces videók, a gyermekágy különböző szakaszaihoz igazodva.

Olyan gyakorlatokat válogattam össze, melyeket már babád érkezése után 1 héttel, akár ágyadban fekve is biztonsággal elvégezhetsz.

Saját ütemedben haladhatsz

Akkor és azokat a gyakorlatokat végzed el, amikor és amelyik éppen jólesik. Ha valamelyik gyakorlat rosszul esik, nyugodtan kihagyhatod, majd visszatérsz hozzá 1-2 héttel később.

Témakörök szerint felosztott gyakorlatok

A korai gyermekágy (szülés utáni 1. héttől) gyakorlatai testrészenkénti felosztásban, valamint a specifikus problémákra irányuló gyakorlatok is külön-kölün videókban szerepelnek, hogy könnyen megtaláld, amire épp szükséged van.

Letölthető dokumentumok

Állandóan bővülő letölthető kisokosok, a korai gyermekágy gyakorlataival, életviteli tanácsokkal, receptgyűjteménnyel, szoptatási tanácsokkal.

Flowers in Pocket

Melyiket választod?

sp_06282 (1).jpg

Szia, Hoffer Eliza vagyok.

Jógaoktató, önkéntes szoptatási segítő, 3 gyermek édesanyja. Nőket támogatok anyaságuk útján a babavárástól egészen gyermekük felnőtté válásáig.

A helyes gyermekágyi regeneráció előnyét és hiányát is megtapasztaltam. Tudom, hogy gyakran ez az időszak a túlélésről szól, de nem mindegy, hogyan éljük túl.

Minden anya csodanő, és megérdemli a gondoskodást. Sok szeretettel várlak a videótárban, amely támogatást nyújt a szülés utáni nehezebb időszakokban is.

N. Evelin

"Eliza empatikus, segítő szándéka, bátorító hozzáállása és a tartalmas beszélgetés sokat jelentett. Azóta is többször fordultam hozzá, ha valami furcsaságot tapasztaltam babámmal kapcsolatban és megnyugtattak a szavai"

Gyakori kérdések

Hogyan jutok hozzá a videótár anyagához?

A "Jelentkezem" gombra való kattintás után egy egyszerű regisztrációt követően tudod megvásárolni a videótárhoz való hozzáférést.

Hogyan tudom kifizetni a kurzust?

Honlapomon Paypallal, bankkártyával is tudsz fizetni, de közvetlen banki átutalás is lehetséges. (Az átutaláshoz válaszd az offline fizetési módot)

Mennyi ideig férek hozzá a videótár anyagához?

A videótár anyagát 1 évig éred el, hosszabítás igénylése esetén írj egy üzenetet.

Kapcsolódik egy támogatói csoport a videótárhoz?

Igen, a videótár tartalmának megvásárlásával hozzáférést kapsz egy zárt csoporthoz is itt, a honlapon. Itt kérdezhetsz, megoszthatod gondolataidat, és élvezheted a hozzád hasonló helyzetben lévők társaságát.

Ha van még kérdésem?

Kérdéseidet bátran írd meg a szia@hoffereliza.hu e-mail címre. 48 órán belül válaszolok.

bottom of page