top of page

Órarendi csoportos foglalkozásaim

Kiscsoportos foglalkozásaimon szeretettel várlak, ha szeretnél igényes környezetben kikapcsolódni, testileg és lelkileg is harmóniába kerülni.

Akár mozogni szeretnél, akár fáradtnak érzed magad, vagy egyszerűen társaságra vágysz, várlak sok szeretettel a győrújbaráti Arany36. stúdióban.

A foglalkozásra nem kell mást magaddal hoznod, mint magadat (babás órára babádat), kényelmes ruhát, kulacsot, a babának pedig minden olyan dolgot, amit amúgy is magatokkal visztek, ha kimozdultok otthonról.

Az aerial órákon érdemes rövid, vagy hosszúujjú felsőt, és legalább lábszár középig érő szűk nadrágot viselned.

11.png

Babás aerial tréning

Egy speciális foglalkozás, melynek központjában a szülés utáni regeneráció támogatása áll.

Az erősítő, nyújtó, lazító gyakorlatokat a jóga selyem, azaz hammock segítségével végezzük.

A 60 perces foglalkozás különleges hangulatát az adja, hogy baba és anya közösen vesznek rajta részt, így az órákat éneklős, mondókázós szekcióval zárjuk.

Várlak sok szeretettel, ha már eltelt 6 hónap babád érkezése óta, szeretnél mozogni, relaxálni, hozzád hasonló anyukákkal találkozni, és nem utolsó sorban szeretnéd, ha babád is találkozna hozzá hasonló korúakkal.

Időpont: csütörtök 09:00 és 10:30

BASIC Aerial jóga

Az aerial jóga órákon a hammock segítségével növeljük a mozgástartományt, ezzel téve lehetővé az intenzívebb erősítést, nyújtást és lazítást.

Aerial jóga óráim 90 percesek, melyek tartalmazzák a klasszikus jóga órák elemeit, azaz óra eleji elcsendesedést, bemelegítést, fő gyakorlást, relaxációt és légzőgyakorlatokat.

Szeretettel várlak, ha hív a jóga világa, és szeretnéd magad kipróbálni kicsit más helyzetekben is, szeretnéd más szemszögből tapasztalni a világot.

Óráim kezdők és haladók számára is nyitottak.

Időpont: csütörtök 18:30

15.png
29.png

(S)LOW Aerial jóga

Az aerial jógának egy lágyabb formája. A 90 perces foglalkozás második felében úgynevezett alsó állásba helyezzük a selymet, ülő és fekvő gyakorlatokat végzünk. Intenzív nyújtások és lazítások állnak az óra fókuszában, melyet egy hosszabb relaxációval zárunk.

Egy igazán pihentető, nyugtató óratípus, kismamákat is szeretettel várom ezen a foglalkozáson.

Időpont: szerda 09:00

Aerial KID jóga

60 perces, játékos foglalkozás gyermekekre szabva.

Segít a stressz, a feszültség leküzdésében, segít a napi események feldolgozásában, a tanulási képesség fejlesztésében.

Önbizalmat ad, javítja a testtartást, a kreatív gondolkodást fejleszti.

Kellemes társaság, jó hangulat jellemzi ezt az óratípust, melyre szeretettel várok minden 7 évesnél idősebb általános iskolás gyermeket.

Időpont: kedd, csütörtök 17:00

12.png

Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot, minden kérdésedre szívesen válaszolok.

Várlak sok szeretettel!

bottom of page