top of page
BT3A0152.jpg

Bemutatkozás

Történetem

IMG_3599.JPG

A mai édesanyáknak roppant nehéz dolguk van ebben a világban. Egyre több elvárás irányul feléjük, egyre kevesebb segítséget kapnak. Soha nem volt ennyi magányos édesanya, távol közvetlen rokonaitól, barátaitól, ami bizony kihat az egész család mindennapi életére.


Szeretném az anyákat támogatni, hogy testileg és lelkileg is kiegyensúlyozottak lehessenek, ezáltal boldog gyermekeket vezethessenek a felnőtté válás útján. Szeretném, hogy magabiztos szülők legyenek, akik hisznek Önmagukban, megérzéseikben, és biztos támaszai lehetnek családjuknak. Akik mernek Önmaguk lenni, és szükség esetén mernek segítséget kérni. 

Nem vagyunk egyformák, viszont mindenki a saját gyermeke legjobb anyukája. Hidd el, elég jó vagy!

 

Hoffer Eliza vagyok, három gyermek édesanyja, eredeti szakmám biomérnök, de az idők során elvégeztem aerial, hatha, gyermek, babás és kismama jóga és meditáció oktatói tanfolyamokat, hogy tovább tudjam adni azt a tudást, amely oly sok mindenben segített engem életem során.

A jóga mellett jelentős szerepet tölt be életemben az illóolajok alkalmazása, ezért egy nemzetközileg elismert végzettséget adó aromaterápiás tanfolyamon túl is folyamatosan képzem magam, hogy ezen a téren is támogathassam az édesanyákat.

A jóga és az illóolajok ereje rendkívüli módon képesek egymás támogatására, hisz mindegyik a durva, fizikai tapasztaláson át hat a finomabb érzelmi, lelki szinteken is. Segítséget nyújthatnak abban, hogy az anyaságban megtaláld Önmagad, elégedett és kiegyensúlyozott édesanyja lehess gyermekednek.


Miben tudok segíteni?


Ha várandós vagy, felkészítelek nem csak a szülésre de az anyaságra is. Egyéni foglalkozásokon, személyes vagy virtuális formában támogatlak személyre szabott  jógagyakorlatokkal, nem csak a szülésig de azon túl is.


Anyaként szintén a jóga, a meditáció és az illóolajok segítségével támogatlak, hogy testileg és lelkileg is megtaláld Önmagad az anyaságban.

Nem kell, hogy a zűrös hétköznapok felőröljenek, lógj velem! Sok szeretettel várlak személyesen vagy online, csoportban vagy egyénileg.


Fordulj hozzám bizalommal!

BT3A0217.jpg
1.png
Arany36_03664.jpg

Jóga

A jóga ősi indiai művészet,mely szerint az ember harmóniában legyen önmagával és környezetével, össze kell hangolnia testét, elméjét és lelkét. Ennek módja a jóga három fő összetevőjében rejlik:

gyakorlatok, légzés és meditáció.

BT3A9992.jpg

Illóolajok

Az illóolajokat terápiás, gyógyító céllal is alkalmazzák: az ellazulás, pihenés, regenerálódás mellett egyes panaszok kezelése, megelőzése, kellemetlen, fájdalmas tünetek enyhítése is használják. Kattints hogy megtudd pontosan hogyan'

bottom of page