top of page
BT3A0152.jpg

Bemutatkozás

Történetem

IMG_3599.JPG

A mai édesanyáknak roppant nehéz dolguk van ebben a világban. Egyre több elvárás irányul feléjük, egyre kevesebb segítséget kapnak. Soha nem volt ennyi magányos édesanya, távol közvetlen rokonaitól, barátaitól, ami bizony kihat az egész család mindennapi életére.


Szeretném az anyákat támogatni, hogy testileg és lelkileg is kiegyensúlyozottak lehessenek, ezáltal boldog gyermekeket vezethessenek a felnőtté válás útján. Szeretném, hogy magabiztos szülők legyenek, akik hisznek Önmagukban, megérzéseikben, és biztos támaszai lehetnek családjuknak. Akik mernek Önmaguk lenni, és szükség esetén mernek segítséget kérni. 

Nem vagyunk egyformák, viszont mindenki a saját gyermeke legjobb anyukája. Hidd el, elég jó vagy!

 

Hoffer Eliza vagyok, három gyermek édesanyja, eredeti szakmám biomérnök, de az idők során elvégeztem aerial, hatha, gyermek, babás és kismama jóga és meditáció oktatói tanfolyamokat, hogy tovább tudjam adni azt a tudást, amely oly sok mindenben segített engem életem során.

A jóga mellett jelentős szerepet tölt be életemben az illóolajok alkalmazása, ezért egy nemzetközileg elismert végzettséget adó aromaterápiás tanfolyamon túl is folyamatosan képzem magam, hogy ezen a téren is támogathassam az édesanyákat.

A jóga és az illóolajok ereje rendkívüli módon képesek egymás támogatására, hisz mindegyik a durva, fizikai tapasztaláson át hat a finomabb érzelmi, lelki szinteken is. Segítséget nyújthatnak abban, hogy az anyaságban megtaláld Önmagad, elégedett és kiegyensúlyozott édesanyja lehess gyermekednek.


Miben tudok segíteni?


Ha várandós vagy, felkészítelek nem csak a szülésre de az anyaságra is. Egyéni foglalkozásokon, személyes vagy virtuális formában támogatlak személyre szabott  jógagyakorlatokkal, nem csak a szülésig de azon túl is.


Anyaként szintén a jóga, a meditáció és az illóolajok segítségével támogatlak, hogy testileg és lelkileg is megtaláld Önmagad az anyaságban.

Nem kell, hogy a zűrös hétköznapok felőröljenek, lógj velem! Sok szeretettel várlak személyesen vagy online, csoportban vagy egyénileg.


Fordulj hozzám bizalommal!

BT3A0217.jpg
1.png
sp_06282 (1).jpg

Itt tudunk kapcsolódni

Csatlakozz ingyenes Facebook csoportomhoz!

Minden a szülés utáni regenerációról zárt csoport

Arany36_03751.jpg

Így tudlak támogatni

Nézz körül szolgáltatásaim között. Akár babát vársz, akár regenerációs megoldásokat keresel a mozgalmas hétköznapokra, van számodra megoldás!

bottom of page