top of page

Irodai jóga program

Az irodai jóga, ahogy a jóga bármely ága és típusa, több fronton számol le a stresszel és a mindennapi feszültségekkel. A finom nyújtó és lazító gyakorlatok ellazítják azokat a testtájakat, ahol a legtöbb feszültség halmozódik fel: a vállakban, a nyakban. A helytelen ülő pozíciótól sokszor fájdul meg a derék és a csípő, ezekre a problémákra is sok-sok gyakorlat kerül elő az irodai jóga órákon.

 

Vállalkozása előnyök

Növeli az alkalmazottak hatékonyságát,
A munkatársak energikusabbá, lelkesebbé válnak,
Elégedettebbé válik a légkör,
Tudatos hétköznapok a ciklussal harmóniában.

 

Az alkalmazottakra milyen hatással van a jógának?

Nagyobb az ellenállás a stresszel szemben,
A munkatársak energikusabbá, lelkesebbé válnak,
Csökkenő feszültség, szorongás, depresszió,
Több energia, munkakedv, teherbírás,

Javuló memória, koncentráció, figyelem,

Erősebb és rugalmasabb izmok,
Jobb testtartás,
Általánosan jobb közérzet és egészségi állapot,

Megelőzhetőek a komolyabb szervi és egyéb megbetegedések.

 

HOGYAN IS KELL ELKÉPZELNI EGY ALKALMAT

Az irodai jóga foglalkozások történhetnek az irodában, egy üres szobában, egy nagyobb tárgyalóban, vagy még szerencsésebb esetben a közösségi/pihenő helyiségben is így a legsietősebbek is odaérnek az órákra. Ahol nincs erre külön helyiség, ott a dolgozók saját székükön vagy a tárgyalóban a székeken, az asztal mellett sajátíthatnak el olyan gyakorlatokat, melyeket aztán később bármikor alkalmazhatnak.

Ezen kívül ajánljuk a jógastúdiónkban előre kialakított egészség programjaink valamelyikét.

Az egészség programokban a csoportos órákhoz csatlakozva vagy céges szerződések esetén az adott cég dolgozóinak külön időpontban is elérhetőek a jógaórák.

Button
11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Every website has a story, and your visitors want to hear yours. This space is a great opportunity to give a full background on who you are, what your team does and what your site has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want site visitors to know.

If you’re a business, talk about how you started and share your professional journey. Explain your core values, your commitment to customers and how you stand out from the crowd. Add a photo, gallery or video for even more engagement.

bottom of page