top of page

Várandósság, szülés és gyermekágy csomag

Egy komplex csomag, amely segít a szülésre és gyermekágyra való felkészülésben, tervezésben, és kísérlek családdá válásotok első heteiben, hogy ez egy könnyed, gördülékeny folyamat lehessen.

Newborn Baby

Nem vagy egyedül!

A baba érkezését megelőző, és az azt követő hónapok, hetek számtalan kihívással állítják szembe a várandós kismamát, vagy újszülött anyukát.

Aggodalom a baba egészségéért, a saját egészségéért, bizonytalanság, információ kavalkád, és egyéb testi, lelki nehézségek gátolhatják a felhőtlen öröm és boldogság érzését.

Ez teljesen természetes dolog, de tudnod kell: NEM VAGY EGYEDÜL!

Minden kismama és újszülött anyuka átélte ezt a bizonytalansággal teli időszakot, de nem mindegy, hogy egyedül szeretnél megküzdeni a kihívásaiddal, vagy segítségért fordulsz.

A szülés és gyermekágy csomagomat személyre szabottan állítom össze, hogy támogassalak a baba érkezésére való felkészülésében, valamint a baba érkezése utáni hetekben.

A csomag igénybevételét várandósságod 32. hetétől ajánlom. Egyidejűleg egy család komplex támogatását tudom vállalni, így érdemes időben lefoglalnod szolgáltatásomat.

A csomag tartalma

01

Ismerkedő beszélgetés

Ennek során megismerjük egymást, átbeszéljük, mire van szükséged várandósságod során, majd azt követően.

02

8*1 óra személyes találkozás

Vagy jógatermemben Győrújbaráton (szülés előtt), vagy otthonodban, babád érkezése előtt és/ vagy után. Ezek az alkalmak csak Rólad szólnak, mindig a Te igényeid szerint alakulnak.

03

1*3 órás látogatás azt otthonodban

körülbelül 3-4 héttel a szülésed várható időpontja előtt. Ekkor együtt elvégezzük az utolsó simításokat testi vagy lelki értelemben, akár praktikus dolgokban (pl.: leendő gyermekágyas fészketek kialakítása, mélyhűtő feltöltése, bevásárló lista írás, menütervezés/komatál lánc szervezése, babaruhák elrendezése, ismerkedés a többi családtaggal, stb.). Recept ötletekkel, illetve hasznos, a regenerációdat támogató gyakorlatokkal, készítményekkel is ellátlak. Végigvehetjük a vajúdás támogatására szolgáló jóga gyakorlatokat, légzéstechnikákat.

Extra ajándékok

 • Ingyenes hozzáférés a Könnyed gyermekágy videótárhoz.

 • A szülést követő találkozások alkalmával mindig megleplek valami kedves, kényeztető aprósággal.

 

A találkozások során:

 • Babád érkezése előtt igényeid szerint testileg-lelkileg felkészítelek a szülésre, enyhítjük testi-lelki feszültségeidet jóga gyakorlatokkal, kismama masszázzsal.

 • Te mesélsz, én hallgatlak.

 • Te kérdezel, én válaszolok. Tartom a teret, hogy megtaláld a saját utad.

 • Átbeszélhetjük a lehetséges öngondoskodási technikákat, amelyeket be tudsz építeni mindennapjaidba.

 • Segítek egyszerűbb szoptatási kérdésekben.

 • Ellazulhatsz egy kellemes relaxációs gyakorlattól, vagy indiai relax masszázstól.

 • Szülés után elkezdhetjük testi regenerációdat.

 • Elvégezhetek kisebb simításokat a környezetedben, hogy ha körülnézel, nyugalmat érezz.

 • Vigyázhatok a babádra, amíg Te zuhanyozol egyet vagy lepihensz kicsit vagy olvashatok mesét a nagytesónak.

A csomag ára: 135.000 Ft

Győrben és környékén tudom vállalni a csomag tartalmának teljesítését.

- Ha várandósságod egy későbbi szakaszában találtál rám és így már nincs annyi időnk közösen készülni vagy anyagilag nem fér bele a teljes csomag, esetleg épp ellenkezőleg, bővítenéd azt, akkor keress egyedi csomagajánlatért. 

- Ajánlhatod a családnak, barátaidnak, hogy babaköszöntő pelenkatorta vagy huszadik kissapka helyett ajándékozzanak Neked igazi támogatást tetszőleges összegű ajándékutalvány formájában, melyet fordíthatsz a csomagra vagy egyéb más szolgáltatásaimra is.

- Ha már túl vagy az orvosi definíció szerinti gyermekágyon, de úgy érzed, hogy megerősítésre, támogatásra, regenerálódásra lenne szükséged a kisbabád mellett, akkor is fordulj hozzám bátran!

Kérj időpontot egy INGYENES beszélgetésre!

A jelentkezéshez kérlek töltsd ki az űrlapot

Köszönöm!

sp_06282 (1).jpg
Anchor 1

Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot, minden kérdésedre szívesen válaszolok.

Várlak sok szeretettel!

bottom of page