top of page

Szülés és gyermekágy csomag

Egy komplex csomag, amely segít a szülésre és gyermekágyra való felkészülésben, tervezésben, és kísérlek családdá válásotok első heteiben, hogy ez egy könnyed, gördülékeny folyamat lehessen.

Kérj ingyenes konzultációt
Névtelen terv (16).png

A csomag tartalma

  • 60 perces online konzultáció, amelynek során megismerjük egymást, végigvesszük azokat a legfontosabb kérdéseket, amelyek a szülésed, gyermekágyad és (az újbóli) anyává válásod kapcsán foglalkoztatnak. Átbeszéljük, mire lesz szükséged szülés után, hogy minden erődet a felépülésedre és a babádra tudd koncentrálni,  mi támogatja a regenerációdat, miből épül fel a Számodra ideális gyermekágy és hogyan tudod megszervezni Magad köré azt a támogatói hálót, amely mindezt majd lehetővé teszi.

  • 1*3 órás látogatás azt otthonodban, körülbelül 3-4 héttel a szülésed várható időpontja előtt, ahol együtt elvégezzük az utolsó simításokat, akár lelki értelemben, akár az olyan praktikus teendők szintjén, mint például a leendő gyermekágyas fészketek kialakítása, a mélyhűtő feltöltése, bevásárló lista írás, menütervezés/komatál lánc szervezése, babaruhák elrendezése, ismerkedés a többi családtaggal. Kapsz tőlem egy receptgyűjteményt, ami kifejezetten gyermekágyas regeneráló ételeket és italokat tartalmaz, illetve néhány olyan hasznos dolgot, amit ha a kórházba Magaddal viszel, akkor már az első pillanattól kezdve sokat tudsz tenni a felépülésedért. Végig vehetjük a vajúdás támogatására szolgáló jóga gyakorlatokat, légzéstechnikákat.

  • 6 alkalommal személyes támogatás az otthonodban, ideálisan a szülést követő első 6 hétben. Ezek az alkalmak csak Rólad szólnak, mindig a Te igényeid szerint alakulnak. Láttál már kisbabát, aki tisztába van téve, meg van etetve és szerető karokban elégedetten pihen? Valahogy ezt az érzést szeretném Számodra is elhozni a látogatásaim során.

  • Soha nem érkezem üres kézzel, testet, lelket tápláló finomságok, meleg italokkal és kényeztető házi kozmetikumokkal leplek meg hétről hétre, kifejezetten a gyermekágyas regenerációt támogatandó.

 

A látogatások során:

- Te mesélsz, én hallgatlak.

- Te kérdezel, én válaszolok. Tartom a teret, hogy megtaláld a saját utad.

- Átbeszélhetjük a lehetséges öngondoskodási technikákat, amelyeket be tudsz építeni mindennapjaidba.

- Segíthetek egyszerűbb szoptatási kérdésekben.

- Ellazulhatsz egy kellemes relaxációs gyakorlattól, vagy masszázstól.

- Készíthetek Neked egy illóolajos kádfürdőt.

- Elkezdhetjük testi regenerációdat.

- Elvégezhetek kisebb simításokat a környezetedben, hogy ha körülnézel, nyugalmat érezz.

- Vigyázhatok a babádra, amíg Te zuhanyozol egyet vagy lepihensz kicsit vagy olvashatok mesét a nagyobbnak.

A csomag ára: 159 900 Ft

Győrben és környékén tudom vállalni a csomag tartalmának teljesítését.

- Ha várandósságod egy későbbi szakaszában találtál rám és így már nincs annyi időnk közösen készülni vagy anyagilag nem fér bele a teljes csomag, esetleg épp ellenkezőleg, bővítenéd azt, akkor keress egyedi csomagajánlatért. 

- Ajánlhatod a családnak, barátaidnak, hogy babaköszöntő pelenkatorta vagy huszadik kissapka helyett ajándékozzanak Neked igazi támogatást tetszőleges összegű ajándékutalvány formájában, melyet fordíthatsz a csomagra vagy egyéb más szolgáltatásaimra is.

- Ha már túl vagy az orvosi definíció szerinti gyermekágyon, de úgy érzed, hogy megerősítésre, támogatásra, regenerálódásra lenne szükséged a kisbabád mellett, akkor is fordulj hozzám bátran!

Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot, minden kérdésedre szívesen válaszolok.

Várlak sok szeretettel!

bottom of page