top of page

Egyéni gyermekágyi támogatás

A szülés egy intenzív esemény, testednek és lelkednek időre van szüksége a regenerálódásra. A személyre szabott szülés utáni támogatás segíthet neked, hogy gyorsabban és könnyebben felépülj, és visszanyerd az erődet és energiádat.

Mother and Baby
Miben segít a személyre szabott szülés utáni támogatás?
  • Biztonságos teret ad

Az új élet érkezése sok kérdéssel, bizonytalansággal párosul. Találkozásunkkor tartom a teret, hogy elmeséld érzéseidet, feltedd kérdéseidet.

  • Csökkenti a stresszt és a szorongást

A szülés utáni időszak stresszes lehet. A személyre szabott szülés utáni regeneráció támogatás segíthet csökkenteni a stresszt és a szorongást, megtalálni az utadat az anyaságban.

  • Támogatja az érzelmi egészségedet

A szülés utáni időszak érzelmileg is megterhelő lehet. Segítek érzelmi egészséged támogatásában, és megbirkózni a szülés utáni kihívásokkal.

  • Szoptatási támogatás

Egy újszülött táplálása tanulást igényel. Segítek kialakítani a számotokra ideális rutint, hogy magabiztosan tudd szoptatni babádat.​

Hogyan működik a személyre szabott szülés utáni regeneráció támogatás?

Egy telefonos beszélgetés során felmérem egyéni szükségleteidet, és kidolgozom a számodra megfelelő megoldást. Ez tartalmazhat fizikai gyakorlatokat, mentális technikákat, és életviteli tanácsokat.

Kinek ajánlom a személyre szabott szülés utáni regeneráció támogatást?

Mindenkinek ajánlott, aki az elmúlt hetekben, hónapokban adott életet babájának. Mindegy, hányadik baba érkezik a családba, segítségre, támogatásra minden anyukának szüksége van. Különösen hasznos lehet azoknak, akik:

  • Küzdenek a fizikai fájdalmakkal vagy kellemetlenségekkel

  • Stresszesnek vagy szorongónak érzik magukat

  • Kihívásokkal küzdenek az érzelmi egészségükkel

  • Nehézséget tapasztalnak a szoptatásban

Ha szeretnél visszanyerni az erődet és az energiádat a szülés után, szeretnél személyre szabott tanácsokat kapni a szoptatással, szülés utáni időszak kihívásainak megoldásával kapcsolatban, akkor foglalj időpontot még ma!

Az első telefonhívás ingyenes
Minden további személyes vagy online támogatás 13.500 Ft/ alkalom

Kérj időpontot egy INGYENES beszélgetésre!

A jelentkezéshez kérlek töltsd ki az űrlapot

Köszönöm!

sp_06282 (1).jpg
Anchor 1
bottom of page