top of page
Szerző képeHoffer Eliza

Gyermekágyas terv

Frissítve: 2023. jan. 24.

Ha várandós vagy, mindenképp érdemes egy gyermekágyas regenerációs tervet készítened.


Miért? Olvass tovább, hogy megtudd!



Az újszülött anyukák gyakran babájuk születése után szembesülnek azzal, milyen jó lett volna felkészülni új életükre, a születés utáni időszakra.

A várandós családok többnyire a szülésre készülnek, a babakelengyék beszerzésére, a babaszoba berendezésére fordítják figyelmüket. Ám a gyermekágyas időszak kihívásaival csak a baba érkezése után szembesülnek.


Előzd meg a szükségtelen gyermekágyas kihívásokat!


Nem szeretnélek megrémiszteni, de azt tudnod kell, hogy várandósságod, gyermeked születése és korai gyermekágyad eseményeire gyakran igen kevés ráhatásod van.

Lehet, hogy babád könnyen jön a világra, és felépülésed is problémamentes lesz, de az is előfordulhat, hogy sok kihívásban lesz részetek. Bár az igazság az, hogy a legtöbb újszülött család szembesül kihívásokkal, leggyakrabban a fáradtsággal...


Ha előre tervezel, és tudod, milyen segítségre számíthatsz, legalább egy kis ráhatásod lesz a gyermekágyas regenerációdra. Így több időd és energiád jut a pihenésre, Önmagad megismerésére anyaként, és arra, hogy beleszeress kisbabádba.


A gyermekágyas terv olyan, mint egy biztosítási szerződés. Ha van, lehet, hogy szükséged lesz rá valamikor, de ha nincs, nagyon hiányozhat.

Segít Nektek, leendő szülőknek, hogy átbeszéljétek elképzeléseiteket, és megtervezzétek a szülés utáni regenerációd alapjait.


Boldog babázást kívánok!



91 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page