top of page
Szerző képeHoffer Eliza

Illóolajos karácsonyi ajándék ötletek


Advent első vasárnapja jelzi, hogy hamarosan itt van Karácsony ünnepe. Minden évben készítek valami apróságot barátoknak, tanároknak, óvónőknek, de rokonok sem maradhatnak ki a jóból.

Mióta megismerkedtem a doTERRA illóolajaival, nem kérdés, hogy a kézzel készített ajándékok valamilyen illatos csodák lesznek. Tavaly az illatos mécsesre esett a választásom, nagy sikert aratott, és természetesen idén is valami illóolajjal megbolondított finomsággal készülök, de még nem árulhatom el, hogy mi is az pontosan.


karacsonyi ajandek otlet

Összegyűjtöttem neked kedvenc receptjeimet, amelyekből mazsolázhatsz, ihletet meríthetsz, ha egyszerű, ám különleges, illóolajokkal gazdagított ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet.

A recepteket én a doTERRA 100% tisztaságú illóolajaival készítettem el, azokkal működnek igazán.



Ehető ajándékok


Az illóolajokat az ókortól kezdve alkalmazzák ételek ízesítésére. Aromájuk hihetetlen ízélményt kölcsönöz minden fogásnak, ráadásul nem kell a világ másik felére utaznod egy igazán ízletes egzotikus ízvilágért, hanem saját magadnak is elkészítheted.


Illóolajjal ízesített méz, só, öntet. Bármit elkészíthetsz, amit csak kívánsz, a lényeg, hogy ételek ízesítésére engedélyezett illóolajat használj.

Itt megtalálod a kedvenc receptjeimet, amelyek remekül funkcionálhatnak ajándékként is.



Testet, lelket melengető illatos ajándékok


illoolaj masszazs mecses


Már a házi készítésű kozmetikumok, otthoni kiegészítők önmagukban különlegesek, ám az illóolajokkal, természetes alapanyagokkal ezt fokozni is lehet.

Legyen szó kézkrémről, személyes illatról, illatos mécsesről vagy masszázsolajról, egytől egyig remek ajándékok lehetnek, és személyre szabott illatukkal egy különleges törődést is kifejezhetnek.

Nézd meg kedvenc receptjeimet, és készítsd el illatos ajándékaidat az Ünnepekre!



Illatos ajándékok férfiaknak


Hogy a család fő szkeptikusai se maradjanak ki a jóból, összegyűjtöttem néhány egyszerű receptet, amelyekkel megörvendeztetheted párodat, és mellékesen meggyőződhet arról, hogy az illóolajok nem csak nőknek valók.


A minőségi illóolajok felhasználásának sokszínűsége által szinte bármit elkészíthetsz velük, így teret nyithatsz a károsanyag mentes életnek. Legyen szó szépségápolásról, egészség megőrzésről, háztartásról, az illóolajok életed minden terén képesek támogatni.

A megosztás törődés. Ha egyszer ráéreztél az illóolajok nyújtotta egészséges életmódra, minden porcikád azt kívánja, hogy ez mindenkihez eljusson. Oszd meg Te is az illatos élet csodáját másokkal, készíts illatos ajánkékokat szeretteidnek!


Ha szeretnél többet megtudni az illóolajokban rejlő lehetőségekről, csatlakozz ingyenes webináriumomhoz!

Ha szeretnél doTERRA illóolaj vásárolni, itt megteheted, törzsvásárlóként pedig ezen az oldalon regisztrálhatsz.


Szép napot!





217 megtekintés0 hozzászólás

תגובות


bottom of page