top of page

Kell egy kis önbizalom turbó? Próbáld ki az aerial jógát!


Néztél már valaha irigykedve egy aerial előadót?

Vajon hogyan szerezték meg ezt a képességet?

Azt kívánod, bárcsak képes lennél arra, amire ők?


Meglepő módon ezek a képességek nem olyan elérhetetlenek, mint amilyennek tűnnek. Az aerial jóga minden mozgásképességű és készségszintű ember számára elérhető. Meg fogsz lepődni, milyen dolgokra tudod rávenni a testedet, ha eléggé megbízol magadban ahhoz, hogy megpróbáld.


aerial jóga
Aerial jóga

A legtöbb aerial jóga mozdulat a hagyományos jógagyakorlatok, azaz ászanák adaptációja. A lágy, de erős jóga selyem csak csípő magasságban (regeneráló foglalkozáson lábszár középnél) vann felfüggesztve. A legtöbb gyakorlat teljesen biztonságos, és nem kell félni az eséstől. Épp elég magasan vagy a teljes mozgástartomány eléréséhez, de kellően alacsonyan a sérülés esélyének minimalizálásához. Minden foglalkozás a legkevésbé gyakorlott résztvevő készségszintjéhez igazodik, így bármikor elkezdheted. Ha pedig rendszeresen gyakorolsz, rövid idő alatt megtapasztalod, hogy a mozdulatok nem járnak esés kockázatával.

Az aerial jóga gyakorlóinak többsége soha nem fog nyilvánosan légi selymeken fellépni, mégis a tudat, hogy ugyanazokért a képességekért dolgozol, izgalmas lehet.


A legnagyobb különbség a hagyományos és az aerial jóga között a megnövelt mozgástartomány. A gravitáció és a többlettér segít, hogy minden egyes mozdulatot messzebbre nyújts. Ezáltal hatékonyan nő a hajlékonyság, az izmok rugalmassága, az ízületek mobilitása. Azt fogod tapasztalni, hogy képességeid látványosan fejlődnek, ami jól megérdemelt sikerélményt ad.



Nyújtás aerial jóga selyemmel


Az aerial jóga rendkívül ellazító. A gyakorlás magasabb szintű összpontosítást igényel, az óra végén a jóga selyem pedig egy lágy, kellemes pihentető közeget biztosít. Amikor kijössz az óráról, nyugodtabbnak és összeszedettebbnek fogod érezni magad, mint azelőtt. Mindez erős önbizalomhoz vezet, így könnyebben megbirkózol a hétköznapok kihívásaival.


Ez a jóga egy olyan formája, amely gyorsabban megerősíthet. Több testtartásban is a gravitáció ellen dolgozol, ami intenzívebb izom aktivitást igényel. Ha fizikailag erősebbek leszünk, akkor érzelmileg is erősebbnek érezhetjük magunkat. Ez magasabb fokú önbizalmat jelent a mindennapi életében.



relaxáció aerial selyem
Relaxáció aerial jóga selyemben


Egy nagyobb kihívást jelentő gyakorlat elsajátításakor kapcsolatot teremthetsz önmagad mélyebb, magabiztosabb részével. Az aerial jóga elérhető számodra, bármilyen korábbi tapasztalatod is legyen.


Ha valami olyat keresel, ami szórakoztató, egészséges és egyben jobb közérzethez is vezet, tekintsd meg órarendünket, hogy megtudd, mikor csatlakozhatsz hozzánk egy aerial jógaórán.


Órarend és bejelentkezés: www.hoffereliza.hu/arany36


Szép napot!






28 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page