top of page

Neked való az aerial jóga? Teszteld magad!


Aerial jóga órákon egy hevederrel felfüggesztetett, úgy nevezett yoga hammock vagy selyem (függőágy szerű anyag) segítségével végezzük az ászanák, gyakorlatok kivitelezését.

Maga az eszköz egy nagy teherbírású, ám rugalmas anyag, amely egyrészről támasztékként szolgál, más részről pedig a hajlékonyságot segít fokozni. Olyan gyakorlat elvégzésében is segítségünkre van, melyet önállóan nem tudnánk elvégezni. Növeli a hatékonyságot mind az erőnlét mind a hajlékonyság fejlesztésében.




Egy 90 perces aerial jóga óra is tartalmazza mindazokat az elemeket, melyeket egy klasszikus jóga óra: elcsendesedés, bemelegítés, fő gyakorlás, relaxáció.


Ajánlott öltözék:

hosszú vagy 3/4-es nadrág, esetleg biciklis sort

rövidujjú póló, vagy hosszú ujjú felső

mezitláb vagy csúszásmentes zokni

semmi kiálló ékszer, zipzár


De kinek is való valójában ez a mozgásforma?


Gyakorlatilag bárkinek, aki szeretne kiszakadni a hétköznapokból, szeretne jót és jól mozogni, erősödni, hajlékonnyá válni.

A hammocknak köszönhetően csökken a vázizomzatra, csontokra, ízületekre ható terhelés, így terhelés mentesen végezhetünk izommunkát. Különösképpen fontos, hogy gerinc problémával rendelkező vendégek is kipróbálhatják, mivel a tehermentesítés és a felfüggesztés nyújtotta biztonság megfelelő stabilitást ad. Az aerial jóga órákon nagyobb mértékben kapnak szerepet ( maximum 3x 5 perc) az úgynevezett fordított testhelyzetek, melyeket más jóga típusok esetében csak haladó szinten lévők tudják kivitelezni.


De vajon neked való az aerial jóga?

Lássuk a tesztet:




Szeretettel várlak aerial jóga óráim egyikén, lógj velem!


Az aktuális órarendet és a bejelentkezési felületet itt találod:


Ha bármi kédésed van, vagy magánórára jönnél, vedd fel velem a kapcsolatot!



Szép napot!





58 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page